Geguritan “Udan”

Udan

Panas

Garing

Woh-wohan padha ambrol

Godhong-godhong padha alum

Wis limang wulan awakmu durung teka

Wis limang wulan sawah-sawah padha mlethak

Kabeh padha ngelak

Apa iki merga salahku tumindak

Dhuh Gusti ampunana hambaMu iki

Kula kirang syukur dhateng paring Panjenengan

Dhidhik Setiabudi

One response

  1. Sumangga, dipun pacak malih geguritan sanesipun. Kula yakin mesthi badhe kathah ingkang sami maos tuwin mindeng. Nuwun.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: